БИОДЕНТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ХЕРБАЛ - 75ML/90G

4.00 BGN

4.00 BGN

Make an inquiry

Силикатна паста за зъби с много добро почистващо действие. Отстранява плаката и полира зъбния емайл без да уврежда зъбната повърхност. Възвръща естествената белота на зъбите. Трайно oсвежава и дезодорира устната кухина със силен ментов аромат и вкус.

Биодент Хербал паста за зъби е флуорна паста, съдържа натриев флуорид (450ррmF).Флуорът укрепва зъбния емайл и защитава от кариеси. Общият кариеспрофилактичен ефект на флуора се постига основно по два пътя: 1.Чрез директно повлияване и изграждане на зъбните структури. Флуорът взаимодейства с хидроксилапатита и се включва в зъба под формата на флуорапатит. Превръщането на хидроксилапатита във флуорапатит намалява разтворимостта на емайла в кисела среда , което е основна причина за получаване на кариесрезистентност. 2. Флуорът действа и индиректно. Той повлиява агресивността на околното среда на зъба, което се изразява в промяна на строежа , състава и свойствата на зъбната плака и повлияване на микрофлората в устната кухина. Подтиска производството на киселини от плаковите бактерии и намалява реминерализацията.

Биодент Хербал паста за зъби съдържа екстраки от Смрадлика, Невен и Салвия – лечебни билки богати на дъбилни вещества с адстрингентното, противовъзпалително, регенериращо и успокояващо действиеСмрадликата е чудесно профилактично средство при остри и хронични възпаления на устната кухина (пародонтоза , лош дъх, афти в устната кухина, стоматит, пиорея, възпаление на венците и т.н.) Стяга и заздравява венците, спира кървенето, успокоява възпалението и болката. Невенът заздравява и регенерира лигавицата и действа антисептично. Салвията регенерира и намалява болката.

Биодент Хербал паста за зъби не съдържа захари , парабени, животински и ГМО съставки! Не е тествана върху животни.

Опаковка: Ламинантнаа туба–75 мл/90 гр. в картонена кутия (100% биоразградима опаковка)

Приложение: Мийте зъбите 2 пъти дневно в продължение на две-три минути. Подходяща за възрастни и деца над 6 години.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!