Новини

Имаме удоволствието да ви поканим да ни посетите на Изложението "Златен Лъв" в зала Универсиада в периода 24.11.18 -08.12.18.

Заповядайте на щанда ни, където ще намерите 100% натурални български продукти на изгодни цени.

 

Скъпи приятели, благодарим ви за дългогодишната подкрепа!

Можете да ни посетите и тази пролет на Изложението "Златен Лъв" в зала Универсиада в периода 20.04.18 -29.04.18.

Очакваме Ви!

Скъпи приятели с удоволствие Ви съобщаваме, че ще присъстваме с наш щанд на Изложението БЕБЕМАНИЯ 16  - 18 МАРТ в ЕКСПО ЦЕНТЪР (Цариградско шосе)

ВХОД СВОБОДЕН!

Заповядайте, очакваме Ви!

 

Скъпи приятели,

Можете да ни посетите на есенното Изложение ЗЛАТЕН ЛЪВ, което и тази година ще се проведе в зала Универсиада в периода 19.11.2016-03.12.2016г.

Очакват ви много изнендади, пакетни промоции и отстъпки! Заповядайте при нас!

 

Приятели, с удоволствие ви съобщаваме, че можете да ни посетите на Изложението доверете се на българското в Габрово за периода 14-20 Септември. Както винаги можете да откриете пълният ни асортимент натурални продукти, както и най-новите:Хиалуронова киселина със силно изразен хидратиращ и подмладвяващ ефект, както и разнообразие от натурални масла 100 % чисти, подходящи както за красиво лице, така и за нежно тяло и здрава блестяща и гъвкава коса. 

Заповядайте при нас, за да научите повече и да се възползвате от специалните цени за изложението, очакваме ви!

Здравейте приятели! Завърнахме се от прекрасния град Хасково и не можем да не споделим с Вас своите невероятни впечатления от това прекрасно райско кътче на страната ни, което не случайно е наречено "Градът на Света Богородица". Хасково е пример за чист и идеално поддържан град, изпълнен със зеленина, фонтани и изобилие от кътчета за отдих и игри. Организацията на изложението беше на много високо ниво. Радвахме се на висока посещаемост и силен интерес към здравословните продукти и начин на живот. Благодарим ви за проявения интерес, щастливи сме да в съобщим че нашите продукти вече се предлагат и в гр. Хасково, в здравословния магазин с кокетното име „Благодаря” до х-л „Хасково”, а за всички останали заповядайте в: нашия онлайн магазин.

Уважаеми клиенти и приятели, имаме удоволствието да ви съобщим че нашата фирма ще вземе участие в инициативата на Община Хасково и Общинско предприятие "Младежки център" под надслов : "Еньовден - празник на здравето и народната медицина".
Инициативата ще бъде под формата на базар изграден от шатри, разположени на главната улица на гр. Хасково - ул. "Отец Паисий" и ще започне да функционира на 24 юни от 10.00 часа и ще приключи на 27 юни в 14.30 часа.
Еньовден е най-големия и почитан летен празник на българския народ. Цел на инициативата е заедно да покажем на гражданите на Хасково и на младото поколение родовите си обичаи, които народът ни е тачил и съхранявал чрез празниците си през вековете. Освен това ще покажем, че България притежава богати ресурси от лечебни растения, от които  създаваме уникални природни продукти с екстракти от  билките на България.

Елате и нека заедно се потопим в магията на Еньовден!

 

Представяме на нашите клиенти и приятели новата ни гама продукти с пчелен восък и биологично активи растителни компоненти Dr. Bee. Очакваме вашите (положителни)отзиви след употребата им :)))

За първи път нашата фирна взе участие в изложението АГРА 2015, което се проведе за поредна година в панаирния град в Пловдив от 4 до 8 март. Интересът към продуктите с прополис беше много голям.