Отзиви


Можете да напишете отзив, който ще бъде публикуван от нашия администратор след проверка. Това се прави с цел избягване на спам съобщения.
Ако желаете да напишете коментар през вашия фейсбук профил можете да ползвате формата за коментари на страницата Контакт.
Вашето мнение е важно за нас!

Милена Милева

Искам да споделя колко съм доволна от хиалуроновата киселина за лице. Взех си я в петък от изложението, което е сега в зала Универсиада заедно с розовата им вода в един комплект и съм много доволна и от водата и от хиалурона. Много добра цена за страхотно качество. Тези дни ще си взема и от маслата, много са ги намалили за изложението,а са им страхотни, аз много ползвам масла и веднага познавам ако не са добри. Най-сетне да има много и различни качествени продукти от фирма, която с години държи качество и прилични цени! Аз ползвам водите за уста и пастите за ззъби и с моите родители сме им фенове от години, абе всичко е много добро!

Коментари

снимка на Pharmadent

За нас най-добата награда е когато имаме повече такива фенове като вас:) Благодарим ви, заради вас се развиваме!

Mila

Предлагате уникални неща! Всичко ваше което съм ползвала е супер. Последно си взех от хиалуроновата киселина за лице, еми какво да ви кажа няма такова нещо, уникална е! Опитвала съм и други, обаче тази е нямам думи!
Лицето ми сякаш сияе!
За морето си бях взела от маслата ви какао и карите, направо са страхотни. А каритето си го мажа почти всеки ден след душа и кожата ми е много хидратирана. Много съм доволна от всичко!

kiril

Здравейте,

Исках да споделя че съм много доволен от спрея ви за уста със прополис и смрадлика. Открих че много добре ме защитава от настинки и грип. Вече 2 години го ползвам и не съм се разболявал. Формулата която сте използвали е страхотна. Не я променяйте :Д

Поздрав
Кирил

Нат

След неуспешно лекуване на дерматит по лицето, съвсем случайно си купих вашия крем от чаено дърво, от изложението в зала “Универсиада”. Момичето там ме увери, че е помогнал на много хора. Честно казано не ми се вярваше. За мое много голямо щастие, само след второто нанасяне, така упоритият дерматит изчезна напълно. Кожата ми е като на бебе! Наистина съм много радостна, че открих вашите продукти и искрено ги препоръчвам!

Милан Зарков

Здравейте, използвах два вида от вашите води: със Смрадлика и тази с Прополиса и бях приятно изненадан от резултатите. Първия път имах проблеми с венците и случайно си взех тази със смрадликата и подуването и болката спряха още същия ден! След това зъболекарката ми препоръча тази с прополиса и резултатите бяха още по-добри. Наскоро открих че имате и пасти за зъби, но ги няма във всяка аптека и трудно ги намирам, обаче и те са страхотни.

С удоволствие ви препоръчвам на всичките си познати,

Поздрави,
Милан

Марияна

Здравейте,

Използвам ежедневно вашите продукти ,гел за венци ,паста за зъби и вода .
Много съм доволна !
Но всички пасти за зъби опаковката се пуква по средата и пастата изтича от новия отвор. Ако е възможно направете промяна в опаковката на пастата за зъби- да е по качествена и по красива за тези превъзходни продукти!
Поздрави и успехи!

Коментари

снимка на Pharmadent

Здравейте Марияна, радваме се че сте доволна от пастата за зъби, както и от другите ни продукти. Прополисът е стабилен единствено в тези алуминиеви туби, които използваме а в така наречените “пластмасови” туби се губят полезните му качества, поради видът на пластмасата от която са направени. Пластмасата във флаконите на водата ни за уста, както и тази на прополисовата тинктура е различна и там няма проблем. Поради тази причина не можем да сменим опаковката. А относно спукването на тубите, дали ги стискате от долния край към горната част в посока отвора? Ако се стискат по средата, както сме свикнали с пластмасовите :), ефектът е точно този който описвате. А и всяко едно лекарство в тубичка, закупено от аптеката е именно в алуминиева туба.

Иван Иванов

Здравейте!

Пиша Ви това писмо с искрена благодарност!

Открих БИОДЕНТ ® „ПРОПОЛИС” ГЕЛ ЗА ВЕНЦИ може да се каже случайно преди 2-3 години във връзка с проблеми по венците. Проблемите и причините за тях вече ги няма, но ми беше останало недоизполвано количество.

По някаква приумица започнах да го прилагам при ухапвания от насекоми, хрема, различни възпаления по кожата – просто като заместител, докато намеря традиционното лекарствено средство. За мое учудване обаче, БИОДЕНТ ® „ПРОПОЛИС” ГЕЛ ЗА ВЕНЦИ в почти всички случаи на употреба се оказа много добро средство. Очарован съм от него.

Още веднъж Ви благодаря и Ви уверявам, че сте разработили НЕВЕРОЯТЕН продукт!!!

С уважение

Иван Иванов