БИОДЕНТ – СПРЕЙ ЗА УСТА С ПРОПОЛИС И ЛАЙКА – 50 ML

7.00 лв.

Направи запитване

Специален продукт съвместим с хомеопатично лечение. Съдържа натурални екстракти с антибактериално и противовъзпалително действие. Подходящо средство за възрастни и деца над 3 години. Омекотява лигавицата на устата, облекчава симптомите при зачервено гърло и възпаление на венците. Освежава устната кухина, притежава свеж ягодов вкус и аромат. За защита и профилактика на гърлото и устната кухина от бактериални и вирусни инфекции при обща простуда и грип. Предпазва от натрупване на зъбна плака и образуване на кариеси.

Биодент спрей за уста с Прополис и Лайка съдържа изцяло природни активни съставки: Екстракт на Прополис стандартизиран спрямо флавоноиди. Прополисът е пчелен продукт използван в апитерапията. Действа като „природен антибиотик”, спира развитието на бактерии, атакува различни вируси и някои видове гъбички. Подпомага лечението на рани, възпаления и респираторни заболявания. Прополисът укрепва имунната система, изпълнява функциите на антиоксидант. Действа като локален анестетик. Екстракт от Лайка – лечебна билка с доказан антисептичен, противовъзпалителен и анти-бактериален ефект. Заздравява лигавицата на устата, намалява отока и възпалението на венците. Ксилитол – природен подсладител с антиплаково и антикариесно действие. Намалява растежа на патогенните микроорганизми и води до редукция на зъбната плака, предпазва от формиране на зъбен камък.

Биодент спрей за уста с Прополис и Лайка не съдържа алкохол , захарин , флуор, парабени и ГМО съставки! Подходящ при хомеопатия!

Опаковка: Флакон 50 мл с механична помпа (спрей) Приложение: За деца над 3 години: 2-3 впръсквания 2-3 пъти дневно. За възрастни (при ползване на хомеопатични средства за лечение): 4-5 впръсквания 5-6 пъти дневно.