ИМУНОСТИМУЛАНТИ НА ПРИРОДНА ОСНОВА

С настъпването на студените месеци рискът от простудни и инфекциозни заболявания рязко се увеличава. Резките температурни амплитуди спомагат появата и разпространението на вирусни заболявания. Допълнително непълноценното хранене, стресът и замърсената околна среда потискат имунитета и ни правят податливи на инфекции. Според специалисти имунолози единственият начин имунната система на съвременния човек да се справи с предизвикателствата на околната среда е профилактиката. За да са оптимални резултатите тя трябва да започне още през Септември за хора по-податливи на инфекции, както и за децата, през Октомври и в най-късния случай през Ноември. Профилактиката се провежда чрез:

  1. Имунизиране с ваксини срещу очаквани за сезона вирусни щамове.
  2. Прием на имуностимулиращи лекарствени средства, витамини, минерали и други.
  3. Прием на продукти на природна основа с имуностимулиращо действие.

Последните могат да бъдат употребявани както профилактично, така и по време на заболявания, когато инфекцията вече ни е „хванала”. Природните средства са щадящи за организма, понасят се добре и могат да се ползват продължително време.

Фармадент-Био ООД произвежда продукти на природна основа с имуностимулиращ ефект, антибактериално и противовъзпалително действие. Използваме пречистени екстракти на Прополис и лечебни билки получени в резултат на многостепенна екстракция. Действието на природните продукти е доказано чрез използването им в народната медицина от векове и чрез съвременни научни методи за изследване на биологично-активните им съставки.

Продуктите, разработени по уникални технологии на високо научно ниво в нашите лаборатории, са подходящи както за профилактика, така и при лечение на грипни и инфекциозни заболявания:

  1. Dr. Bee – Клеева тинктура 30мл.
  2. Dr. Bee – Таблетки с Прополис + Ехинацея + Витамин С.
  3. Dr. Bee – Таблетки с Прополис + Цинк + Витамин С.

Други наши продукти, които препоръчваме при профилактика и като съпътстващо лечение самостоятелно или в комбинация с гореизброените:

  1. Биодент – спрей за уста с Прополис и Невен.
  2. Биодент – спрей за уста с Прополис и Лайка.
  3. Биодент – спрей за уста с Прополис, Салвия и Смрадлика.