БИОДЕНТ АКТИВ – ВОДА ЗА УСТА С ПРОПОЛИС – 300 ML

7.00 лв.

Направи запитване

Готов разтвор за ежедневнa хигиена и профилактика на устната кухина, венците и зъбите. Представлява опалесциращ жълт разтвор с ментов вкус и аромат. Почиства между- зъбните пространства, възстановява възпалената лигавица, намалява отока и болката, спира кървенето на венците. Активно действие срещу симптомите на гингивит и пародонтоза. Освежава и дезодорира устната кухина. Незаменимо профилактично средство при механични наранявания като последица от стоматологични интервенции (почистване на зъбен камък, вадене на зъб, хирургична намеса в устната кухина).

Биодент Актив вода за уста с Прополис има уникален състав, базиран само на натурални активни съставки. Не съдържа алкохол, флуор, оцветители, консерванти и ГМО съставки. Биодент Актив вода за уста с Прополис е клинично тествана и се доказва силно противовъзпалително действие. Съдържа високопречистен от смоли и восъци екстракт на Прополис, стандартизиран спрямо флавоноиди и натурално ментово масло.

Прополисът е уникален пчелен продукт съдържащ над 150 вида съставки: флавоноиди, ароматни киселини, алдехиди, кумарини, витамини, микроелементи, аминокиселини и др. Прополисът действа като „природен антибиотик”, спира развитието на бактерии, атакува различни вируси и някои видове гъбички. Подпомага лечението на рани, възпаления и респираторни заболявания , действа като локален анестетик. Укрепва имунната система, изпълнява функциите на антиоксидант. Прополисът е изследван и използван многократно от древността до днес, намира приложение в козметиката и медицината (апитерапията) благодарение на доказаните му полезни свойства.

Натуралното ментово масло притежава бактерициден и ароматерапевтичен ефект.

Приложение: Биодент Актив вода за уста с Прополис се използва 2- 3 пъти дневно. Устната кухина се изплаква интензивно с 10-15мл от разтвора. Подходяща за възрастни и деца над 6 години. Да не се ползва при доказана свръхчувствителност към пчелни продукти.