БИОДЕНТ АНТИПЛАК – ВОДА ЗА УСТА СЪС САЛВИЯ – 300 ML

7.00 лв.

Направи запитване

Готов разтвор за ежедневна хигиена и профилактика на устната кухина, венците и зъбите. Представлява бледо син бистър разтвор с характерен вкус и аромат на евкалипт и мента. Биодент Антиплак вода за уста със Салвия почиства между зъбните пространства, възстановява възпалената лигавица на венците и устната кухина. Комплексът от активни съставки подтиска развитието на патогенните бактерии отговорни за формиране и отлагане на зъбна плака. Предпазва от възпаление на венците, гингивит и пародонтоза.

Биодент Антиплак вода за уста със Салвия съдържа полезни активно действащи съставки: Екстракт от Салвия с доказано силно противовъзпалително действие и ароматерапевтичен ефект. Цетилпиридинхлорид с изразена антибактериална активност срещу патогенната бактериална флора отговорна за формиране и отлагане на зъбната плака. Алантоин за заздравяване лигавицата на устната кухина и венците. Биодент Антиплак вода за уста със Салвия не съдържа алкохол, флуор, захари, консерванти, съставки от животински произход и ГМО. Продуктът не е тестван върху животни.

Приложение: Биодент Антиплаквода за уста със Салвия се използва 2,3 пъти дневно. Устната кухина се изплаква интензивно с 10 – 15 мл от разтвора. Не се гълта! Подходяща за възрастни и деца над 6 години.