БИОДЕНТ – ДЕТСКА ВОДА ЗА УСТА – 300 ML

7.00 лв.

Направи запитване

Готов разтвор за хигиена и профилактика на устната кухина за деца над 4 години. Представлява розов бистър разтвор с приятен ягодов вкус и аромат. Биодент – Детска вода за уста почиства устата от хранителните остатъци, заздравява венците и зъбите, освежава и създава полезни хигиенни навици от най-ранна детска възраст. Съдържа изключително полезни за оралната хигиена активни съставки: Ксилитол – природен подсладител с антиплаково и антикариесно действие.

Намалява растежа на патогенните микроорганизми и води до редукция на зъбната плака, предпазва от формиране на зъбен камък. Флуор за укрепване на зъбния емайли защита от кариеси. Екстракт от Лайка с доказан антибактериален и противовъзпалителен ефект.Омекотява лигавицата на устата, намалява отока и възпалението на венците.

Биодент – Детска вода за уста не съдържа Алкохол и Захарин, парабени, животински и ГМО съставки!

Приложение: Биодент Детска вода за уста е подходяща за деца над 4 години и за възрастни ползващи хомеопатични лекарства (разтворът не съдържа мента). Устната кухина се изплаква интензивно с 10 – 15 мл от разтвора. Не се гълта!