БИОДЕНТ – ГЕЛ ЗА ВЕНЦИ С ПРОПОЛИС – 20 G

8.50 лв.

Направи запитване

Биодент – Гел за венци с Прополис има уникален състав базиран само на натурални активни съставки. Не съдържа синтетични аромати, консерванти, оцветители и ГМО съставки. Клинично изследване на Биодент гел за венци с Прополис отчита противовъзпалително действие върху гингивата до 96 %, понижаване чувствителността на емайла до 70% , лек обезболяващ ефект, добри органолептични качества. Продуктът не е тестван върху животни.

 Биодент – Гел за венци с Прополис съдържа високо пречистен, стандартизиран спрямо флавоноиди екстракт от български прополис. Прополисът е уникален пчелен продукт с доказани свойства на „природен антибиотик”. Спира развитието на бактерии, атакува различни вируси и някои видове гъбички, действа като локален анестетик. Действието на прополиса се потенцира от съдържанието на натурално Ментово масло с бактерицидно и ароматерапевтично действие.

Гелът се задържа в междузъбните пространства и венечните „джобове” и спира възпалението, отока, болката и кървенето на венците. Намалява повишената чувствителност на зъбите. Облекчава симптомите на гингивит и пародонтоза. Биодент – Гел за венци с Прополис е незаменимо средство при възпалени и кървящи венци, подпротезен стоматит, при механични наранявания като последица от стоматологични интервенции (почистване на зъбен камък, хирургична намеса и др.) Изключително подходящо средство срещу афти и херпес.

Опаковка: Ламинатна туба 20 гр. в картонена кутия

Приложение: След измиване на зъбите с 1-2 см гел венците се масажират с пръст или мека четка, 2-3пъти дневно. Устата не се плакне. За деца над 6 години: с около 1 см от гела венците се масажират 1-2 пъти дневно, под родителски контрол. Да не се ползва при доказана алергия към пчелни продукти.