ФРЕШ ТЕСТ – ЛОСИОН ЗА КРАКА СРЕЩУ ГЪБИЧКИ – 100 ML

8.00 лв.

Направи запитване

Лосион за чувствителна и проблемна кожа на стъпалата с антигъбично и кератолитично действие. Лекува и предпазва от появата на гъбична инфекция по кожата на краката и заздравява разранената кожа. Не съдържа спирт и не дразни загрубяла, разранена и чувствителна кожа. Омекотява и успокоява кожата. Отстранява мъртвите клетки и хидратира в дълбочина. Намалява прекомерното изпотяване на стъпалата и премахва неприятната миризма. Лосионът съдържа комплекс от активни съставки с доказано полезно действие: Урея – хидратира кожата в дълбочина, премахва мъртвите клетки и заздравява разранени участъци. Формалин – дезинфектант и дезодориращо средство. Има изразено антифунгицидно действие – убива гъбички по кожата. Глицерин – укрепва защитната бариера на кожата, ускорява заздравяването при нараняване или кожни заболявания, успокоява и овлажнява. Комплекс от билкови екстракти във висока концентрацияДъб – стягащо, тонизиращо и антисептично средство.  Намира приложение за лечение на рани. Върба – притежава силно изразено противовъзпалително, антипаразитно и антигъбично действие. Прилага се при потене на краката, кожни заболявания и разранявания. Смрадлика – тази билка е изпитано лекарствено средство при гъбички по кожата и възпаления. Невен – билка с противомикробно, антисептично и заздравяващо раните действие.

 

Опаковка: Пластмасов флакон с капачка 150 мл.

Приложение: Лосионът се нанася върху чисти ходила и в зоната между пръстите с леки масажни движения 1-2 пъти дневно. Оставя се да попие и стъпалата да изсъхнат.

Измивайте ръцете след употреба! Да се съхранява при стайна температура на място недостъпно за деца.

След отстраняване на проблемите, продължавайте да ползвате лосиона минимум 2 седмици, за да се премахнат напълно патогенните организми.