ФУНГИЛЕК – РАЗТВОР СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ – 30 ML

13.00 лв.

Направи запитване

Разтвор срещу гъбички по ноктите с Прополис, масло от Чаено дърво и Салицилова киселина.Прилага се върху засегнатите зони веднъж дневно.

Ноктите трябва да се поддържат възможно най-къси, а тяхната повърхност изпилена. Почистете и подсушете внимателно преди да използвате разтвора. Нанесете директно от флакона с помощта на гутатора и ако е необходимо разнесете с клечка за уши. Внимание: Само за външно приложение. Да не се поглъща. Не прилагайте върху отворени рани. Да се пази далеч от деца.

Гъбичните инфекции на ноктите трябва да бъдат лекувани в продължение на няколко месеца до израстването на здрав нокът. Лечението се комбинира с поддържане на добра хигиена на стъпалата и с лечение на гъбични инфекции на кожата на краката.

За да бъде излекувана гъбична инфекция (микоза) възможно най-бързо, спазвайте следните правила:

  1. Нормалната и суха кожна повърхност е най-добрата защита срещу гъбични инфекции. Избягвайте да носите тясно и лошо проветриво облекло (напр. синтетични чорапи и тесни обувки).
  2. Измивайте редовно стъпалата и използвайте подходяща козметика за крака: лосиони, спрейове, пудри и др. които дезинфекцират и намаляват изпотяването.

3. Чорапите и кърпите за крака трябва да се сменят ежедневно и да се перат отделно от другите дрехи.
4. За предпазване от гъбични инфекции не ходете боси в бани, плувни басейни, хотели, у дома и т.н. Така предотвратявате разпространяването на инфекцията на други хора и особено Вашето повторно инфектиране.
4. Не посещавайте сауна или парна баня докато гъбичната инфекция не се изчисти напълно.