КРЕМ ПРИ БОЛКИ В МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ – 95 G

13.00 лв.

Направи запитване

Dr.Bee – КРЕМ ПРИ БОЛКИ В МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ

Съдържа масло от Кипарис, Масло от Черна бреза и Масло от Полегнала Голтерия.

Комбинацията от активните съставки осигурява синергично действие и води до бързо облекчаване на мускулни и ставни болки. Облекчава мускулната умора и напрежението в гърба. Продуктът е предназначен не само за прилагане върху конкретен участък, но и за по-големи места от кожата, които могат да бъдат масажирани. Благодарение на силно проникващата си способност, кремът започва да действа веднага след намазването отвътре-навън. Съдържа ценни лечебни масла в презицно подбрана дозировка и комбинация за оптимален ефект:

Масло от Кипарис – притежава стягащо, тонизиращо и подобряващо кръвообръщението действие. Оказва добър болкоуспокояващ ефект при артрит, ревматизъм, мускулни спазми и напрежение. Маслото има и антиоксидантни свойства, които подпомагат отделянето на токсините и предпазват от вредното въздействие на свободните радикали.

Масло от Черна Бреза – оказва благоприятен ефект при ревматизъм, ставни болки и възпалителни процеси. Полезно е за състояния като лумбаго, ишиас, невралгия, подагра и фибромиалгия и др. Освен това  маслото от Черна Бреза облекчава при заболявания, свързани с неправилно кръвообращение като оток (подуване), ревматизъм, и артрит. От особено значение, че маслото притежава силна детоксикираща способност, което е много важно, тъй като премахва токсините от тялото, а те са първопричината за тези заболявания. Неговата основна съставна част е метилсалицилат – силно противовъзпалително вещество (активната съставка в аспирин)

Масло от Полегнала Голтерия – Маслото от полегнала голтерия е световно известно име по много причини и е изключително популярно сред хората, страдащи от ревматизъм, артрит, подагра, болка в костите и ставите. То се абсорбира лесно през кожата, а наличието на метил салицилат предизвиква изтръпване и анестетичен ефект върху нервите там. То също така увеличава циркулацията на кръвта и внася топлина в района на областта, където се намира проблемът. Етеричното масло от полегнала голтерия е комбинация от аналгетик и релаксант. Маслото ще премахне болката и ще прогони стреса и напрежението. Полегналата голтерия в състава на крема, осигурява един много приятен начин да се осигури здрав сън в края на деня за тези, които често го губят, най-вече поради болка или стрес. Друга важна особеност на маслото е, че благодарение на стимулиращите си качества се бори с артрит и ревматизъм по два начина: Първо, когато се прилага външно, лесно прониква през кожата около мускулите и тъканите и стимулира кръвообращението на това място. Тази дейност, с изключение на осигуряването на топлина върху засегнатата област, помага за изчистване на препятствията в потока на кръвта – една от основните причини, които стоят зад ревматизъм и артрит, като не се позволява на токсини, като пикочна киселина, да се натрупват на засегнатата област. На второ място, въпреки че се абсорбира през кожата, маслото в крайна сметка достига до кръвния поток, където стимулира и увеличава уринирането и действа като диуретик. Това ускорява премахването на токсините. Отстраняването на излишната вода, мазнини и соли в урината спомага за отслабване, което също намалява ефектите от ревматични заболявания.

Към тази силно лековита комбинация сме добавили Ментово масло и Масло от Лавандула. Ментовото масло се използва широко за лечение на мускулни и ставни болки или болки произтичащи от артрит, ревматизъм, навяхвания и др. Външно се използва за изгаряния, възпалителни кожни процеси, невралгия.

Маслото от Лавандула действа успокоително, пречиства кожата, има антибакериални и противовъзпалителни свойства.Освен това маслото действа болкоуспокояващо при ревматизъм и подпомага извеждането на излишните течности и токсини, част от които са отговорни за ревматичните  процеси.

Употреба: Втривайте крема  1 – 3 пъти дневно в проблемните зони.

Продуктът се предлага в разфасовка от 95 g