ЛАВАНДУЛОВА ВОДА – 100 ML

11.00 лв.

Направи запитване

Лавандулова вода 100% натурален продукт

Лавандуловата вода е продукт, получен чрез парна дестилация на свежите съцветия на лавандула от типа Lavandula Vera или Lavandula Andustifolia Mill. Лавандуловата вода се използва за тонизиране и подържане свежия вид на кожата. Нейното приложение успокоява при слънчево изгаряне и ухапване от насекоми. Тя е подходяща за всеки тип кожа.  Водата от Лавандула притежава антивъзпалителни свойства, действа терапевтично, почистващо и пречистващо и хидратиращо. Освен това успокоява и отпуска.  Напръскана върху възглавницата ви преди сън, действа успокояващо и премахва чувството на напрежение и стрес.

Накратко казано Лавандуловата вода освежава, охлажда и хидратира лицето и деколтето през топлите летни месеци. Подходяща за ежедневно използване целогодишно за почистване и тонизиране на всеки тип кожа, особено чувствителна и акнетична. Подобрява водния й баланс. Нежно фиксира грима и оставя неустоимо ухание. Лавандуловата вода с марката PhD се добива от  Lavandula Angustifolia Mill и e сертифициранa като БИО Водa от LACON INSTITUT – световно признат австрийски орган за сертифициране, който привлича експерти с  голям опит, за да осъществят контрола над продуктите.

Добре известен факт е, че натуралните продукти като базови и етерични масла, флорални води и др., се съхраняват най-добре в стъклени опаковки. Нашите масла и флорални води можете да разпознаете именно по това.

Стъкленият тъмен флакон е гаранция за качествено съхранение на продукта. Той запазва уникалния аромат и срока на годност.

Съхранявайте на хладно място, далеч от източници на топлина.