ВОДА ОТ ЛАЙКА – 100 ML

11.00 лв.

Направи запитване

Водата от ЛАЙКА е продукт, получен чрез парна дестилация на свежите съцветия на Chamomilla Matricaria. Водата се използва за тонизиране и подържане свежия вид на кожата. Нейното приложение успокоява при слънчево изгаряне и ухапване от насекоми. Тя е подходяща за всеки тип кожа.  Водата от ЛАЙКА притежава антивъзпалителни свойства, действа терапевтично, почистващо и пречистващо и хидратиращо. Освен това успокоява и отпуска.

Накратко казано водата от ЛАЙКА освежава, охлажда и хидратира лицето и деколтето през топлите летни месеци. Подходяща за ежедневно използване целогодишно за почистване и тонизиране на всеки тип кожа, особено чувствителна и акнетична. Подобрява водния й баланс. Нежно фиксира грима.

Добре известен факт е, че натуралните продукти като базови и етерични масла, флорални води и др., се съхраняват най-добре в стъклени опаковки. Нашите масла и флорални води можете да разпознаете именно по това.

Стъкленият тъмен флакон е гаранция за качествено съхранение на продукта. Той запазва уникалния аромат и срока на годност.

Съхранявайте на хладно място, далеч от източници на топлина.