БИОДЕНТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОПОЛИС – 75 ML/90G

6.50 лв.

Направи запитване

Биодент паста за зъби Прополис съдържа висока концентрация на стандартизиран спрямо флавоноиди екстракт на Прополис. Прополисът е уникален пчелен продукт с доказани свойства на „природен антибиотик”. Спира развитието на бактерии, атакува различни вируси и някои видове гъбички, действа като локален анестетик. Пастата не съдържа Флуор, синтетични оцветители, парабени , захар и ГМО съставки. Не е тествана върху животни.

Биодент паста за зъби Прополис е клинично изпитана! Пастата за зъби Биодент ПРОПОЛИС притежава отлично плакопочистващо действие, добре изразено на клинично ниво плакоинхибиращо действие, отлично противовъзпалително действие, бързо спира кървенето на венците, има много добри органолептични и потребителски качества. Пастата с успех може да се прилага като хигиенна и профилактична, срещу възпалителни заболявания на венците, осежава и премахва лош дъх.

Опаковка: Ламинатна туба 75 мл/90 гр. в картонена кутия (100% биоразградима опаковка)

Приложение: Мийте зъбите най-малко 2 пъти дневно. Подходяща за възрастни и деца над 6 години. Да не се използва при алергия към пчелни продукти!